Biografie

Deze opkomende vrouwelijke Dj is klaar voor het grote werk!

Nog maar amper een jaar geleden is deze 26 jarige Charlotte Smit begonnen met dj’en. Dromen zijn er om waar te maken! Het was voor haar nu of nooit en ze heeft dit dan ook gelijk rigoureus aangepakt. Afgelopen jaar heeft ze alles opzij geschoven om haar dj skills te ontwikkelen. Met haar enthousiamse en haar uitstraling weet ze goed interactie met het publiek te hebben. Music is her life (No music no life)!

Ze volgt les bij gerenommeerde dj’s als de mannen van East en Young om het beste uit zichzelf te halen. Deze alles of niets mentaliteit werpt haar vruchten af! Aankomend zomer zal je haar zien draaien op verschillende festivals onder de naam Charly Smith met grote namen als o.a. Kriss kross Amsterdam, La fuente, the partysquad, Bougenvilla en Bizzey.

Charlotte timmert hard aan de weg om als vrouwelijke dj hoger op te komen. Het enige wat ze wil is dat de mensen haar muziek horen en voelen. Haar doel is een tomeloze energie creëren in een atmosfeer waarin het publiek helemaal los kan gaan.